Opdrachtgevers

227 Learning: werkt vol overgave aan de beste match voor professionals en opdrachtgevers in de Learning markt.

Er is geen markt zo in beweging als de learning markt. Door de toenemende digitalisering verandert niet alleen het leergedrag maar ook de eisen die aan leermiddelen worden gesteld en zijn bedrijven continu op zoek naar nieuwe verdienmodellen. Het vinden van de juiste talenten wordt door de steeds verder ontwikkelende markt complexer. Wij gaan mee met deze ontwikkelingen en werpen een brede blik op het vakgebied om tot de beste match voor professionals en opdrachtgevers te komen. Door de snel veranderende markt is het essentieel dat werknemers hun kwaliteiten blijven reskillen en upskillen. Naast onze diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling, zijn wij daarom ook actief op het trainingsvlak.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Recruitment: Vind het juiste talent voor jouw organisatie!  
De echte talenten zijn vaak niet actief in de markt en hebben vaak banen voor het kiezen. Hoe vind jij dan toch het toptalent voor jouw organisatie? Wij kunnen je daarbij helpen. Door onze grondige kennis van de markt en netwerk van de mensen die er werkzaam zijn, hebben wij als geen ander goed zicht op wie actief in de markt is, maar ook welke kandidaten latent in de markt zijn voor een carrière stap. Daarom is de impact van onze recruitment inspanningen vele malen effectiever en kunnen wij onze klanten vaak verrassen met kandidaten die buiten hun eigen blikveld vallen, maar die wel alle skills bevatten die nodig zijn voor die specifieke functie. Ons werving & selectie proces is onderverdeeld in Recruitment en Executive Search. Bij recruitment gaat het om de werving & selectie van young professionals, middel- en seniormanagers. Executive Search betreft directie- en MT-niveau. Hier lees je meer over onze werkwijze voor recruitment en executive search.

Interim/freelance: Talent op maat 
Juist in een tijd van snelle veranderingen kan de inzet van een ervaren interim digital learning professional helpen om innovaties of verandertrajecten te versnellen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk met digital learning specialisten en kunnen razendsnel een inhoudelijke en persoonlijk passende match maken tussen de opdracht en een interim kandidaat. Onze kracht zit in het feit dat we op de milimeter kunnen selecteren. Wil je tijdelijk een digital learning specialist inzetten, dan ben je bij 227 Learning aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels vele honderden specialisten van hoog niveau in onze pool die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten op contractsbasis. Vergeet niet: juist interimmers zijn vaak zeer bedreven in het snel doorpakken op de meer complexe uitdagingen. Ben je op zoek naar een interimmer neem dan direct contact met ons op via 0343-461266 of info@227learning.nl.

Kennissessies & Talent development
Samen met vooruitstrevende experts & ervaringsdeskundigen uit de learning industrie, biedt 227 Learning kennisoverdracht in de vorm van netwerkbijeenkomsten, trainingen, coaching en publiceren we regelmatig interviews of artikelen. Door deelname aan deze activiteiten blijven werknemers en experts op het gebied van learning in beweging, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zo kun je de talenten binnen jouw bedrijf upskillen of reskillen. Lees hier meer over onze groeiprogramma's en evenementen:

- het door ons georganiseerde groeiprogramma Learning Accelerator
- het door ons georganiseerde Innovation Event 2019
- trends in learning op onze Blog pagina.


Wil je meer weten over een van bovenstaande diensten? Neem gerust contact op met Sanne de Kemp via 06-12615246 of sannedekemp@227learning.nl
 

OTYS Recruiting Technology © 227 Learning