Ons team

Het vaste team van 227 Learning bestaat uit de volgende mensen:


Sanne de Kemp

Sanne is een echte Learning insider, BA in Publishing en werkte bij Elsevier Science, diverse educatieve publishers, een eigen software uitgeverij en als projectmanager bij een internetbedrijf. Sanne is een uiterst ervaren consultant die zich binnen 227 Media heeft gespecialiseerd in de Learning markt. Zij is de initiatiefnemer van 227 Learning.

Bel Sanne op 06-12615246 of mail via sannedekemp@227learning.nl. Sanne op Linkedin.

 


Saskia Blom

Ervaren, enthousiaste marketeer/officemanager, die een aantal jaar actief was in marketing in de beurs-en congresbranche. Sinds 2012 werkzaam bij 227 als recruiter en officemanager, met als specialisatie de Learning markt. Binnen 227 Learning houdt zij zich bezig met het recruiten van kandidaten, de events en de marketing activiteiten.

Bel Saskia op 0343-461255 of mail via saskiablom@227learning.nl. Saskia op Linkedin.


Marie-Louise Kok


Een digital learning specialist, owner van MLogica.nl. Met 20 jaar ervaring als marketing manager en uitgever bij o.a. TMG, Sdu en Sanoma, is Marie-Louise sinds 2012 gespecialiseerd in Learning. Ze richtte o.a. Ucourse op, een leerplatform voor trainers en zette met een team Listr, een onderwijshulpmiddel, in de markt. Zij is als extern adviseur bij 227 Learning betrokken.

Marie-Louise op Linkedin.

 

    vacatures
    Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
    Alle vacatures
    OTYS Recruiting Technology © 227 Learning