Professionals

De Learning markt is volop in ontwikkeling en bij 227 Learning vinden we het belangrijk om mee te bewegen met deze ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zoek je een opleidingsprogramma om je als digital learning professional verder te ontwikkelen? Hiervoor bieden wij  de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, zoals de Learning Accelerator. Elk jaar verwelkomen wij daarnaast professionals binnen het leergebied op het Learning Innovation Event. Lees hier meer over het event van afgelopen jaar.

227 Learning zet zich vol overgave in om 'de beste match' tussen kandidaat (digital learning professional) en opdrachtgever te bewerkstelligen. Om dat te kunnen doen, willen wij jou goed leren kennen. Wij hebben ruime ervaring in de learning sector en weten welke eisen deze branche stelt waardoor wij een goede gesprekspartner zijn met wie je de ‘ins en outs’ rond een specifieke vacature kunt bespreken. En natuurlijk kunnen wij je ook helpen om je eigen loopbaan vorm te geven en de bij jou passende keuzes te maken.

Inschrijven
Als je je inschrijft komen jouw CV en gegevens in onze database terecht, zodat wij gericht voor je kunnen zoeken. Vaak vragen wij je ook nog om wat aanvullende gegevens zodat het zoekprofiel helder is. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om. 227 Learning stelt nooit gegevens van kandidaten zonder toestemming aan derden ter beschikking. Zodra zich een vacature aandient die past bij jouw profiel, zoeken wij discreet (per mail/telefoon) contact en peilen wij of je interesse hebt. Schrijf je in.

In gesprek
Ben je geïnteresseerd en zien wij een fit tussen jouw CV en wensen en een concrete vacature, dan plannen we een afspraak in voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In dit interview, dat zo'n anderhalf uur in beslag neemt, gaan we dieper in op de functie-inhoud en op je specifieke competenties, ervaring en wensen.

Overigens gaan we ook regelmatig een persoonlijk gesprek aan als er nog geen sprake is van een concrete vacature of opdracht. Dat kan via een uitgebreid telefoongesprek, vaak ook op uitnodiging via een face-to-face gesprek bij ons op kantoor.

Verloop van de procedure
Ben jij (en zijn wij) na het gesprek nog steeds enthousiast over de match, dan stellen wij je (indien de situatie daarom vraagt, anoniem) voor aan de opdrachtgever, die vervolgens beslist of hij/zij wil kennismaken. Ook tijdens de gesprekken met de opdrachtgever blijft 227 Learning jouw gesprekspartner en begeleider. Vaak blijft het contact ook bestaan nadat een kandidaat bij de nieuwe werkgever in dienst treedt.

Vacatures en inschrijven
Hier kun je zoeken naar Learning vacatures. Als je belangstelling hebt voor een vacature helpen wij je graag verder. Overigens worden niet alle vacatures die wij in portefeuille hebben op onze website gepubliceerd. Dit heeft te maken met de vertrouwelijkheid van sommige vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature tussen staan dan kun je je altijd algemeen inschrijven.

Vaste baan of interim opdracht
Wij bemiddelen zowel voor vaste banen als voor interim opdrachten. Bij je inschrijving kun je aangeven waar je naar op zoek bent.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op via 030-3074440.

 

    vacatures
    Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
    Alle vacatures
    OTYS Recruiting Technology © 227 Learning