Learning Innovator Award 2019


Het tempo waarin de arbeidsmarkt verandert, neemt snel toe. Globalisering, digitale transformatie, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de vaardigheden en competenties van werkenden. Leren is een van de belangrijkste onderscheidende activiteiten voor de toekomst.

227 Learning is daarom elk jaar op zoek naar de meest innovatieve Learning professional. Iemand die werkelijk het verschil heeft gemaakt in het opzetten, uitvoeren of organiseren van Learning, voor publiek, binnen een bedrijf of binnen een instelling. De award wordt toegekend aan een persoon die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk heeft onderscheiden. Donderdag 21 maart 2019 vond voor de derde keer de uitreiking van de Learning Innovator Award plaats.

Winnaar 2019: Guido Helmerhorst

Initiatiefnemer Sanne de Kemp: ‘Het learningveld is volop in beweging, in haar volle breedte. We kiezen er met deze prijs bewust voor niet het bedrijf, het product of de technologie centraal te stellen maar willen echt aandacht geven aan de persoon die op innovatieve wijze echt impact maakt binnen de industrie.’ Genomineerd voor de Award waren Joris Groen van Robycopy.io, Bas Oonk van USG Enigineering en Guido Helmerhorst van Warp Industries. Dit jaar mocht Guido Helmerhorst, Chief Growth bij Warp Industries de award in ontvangst nemen. De jury vond het bijzonder dat hij zijn technische opleiding heeft gebruikt om een enorm gebruiksvriendelijk backend te creëren waar klanten zelf VR trainingen kunnen maken en aanbieden. Hij begeeft zich daarbij vaak op een onontgonnen terrein bij HRM-ers en L&D-ers: waarbij Guido op een missie is om aan te tonen wat de impact is van VR in training. In deze missie lijkt hij volgens de jury te slagen.

De uitreiking was de finale van het enthousiast bezochte Learning Innovation Event 2019 waar meer dan 100 learning professionals aanwezig waren. Sanne de Kemp, business unit manager, opende de middag namens organiserend bureau 227 Learning.

 

DE JURY

Onze jury bestond afgelopen jaar uit de volgende influencers in het learning veld:

Jan Rijken, directeur van Crossknowledge Learning Institute. Hij werkte als learning leader over de hele wereld voor grote internationale bedrijven en heeft veel ervaring op het gebied van culture transformation, talent management, leadership development, change management en learning strategy.


Hans Schuurmans: CEO SkillsTown. Als rasechte ondernemer ging Hans Schuurmans in 2008 de uitdaging aan om online leren op een andere manier aan te bieden in de markt en dat lukte. In korte tijd is SkillsTown uitgegroeid tot de grootste online opleider van Nederland. Hij is gefascineerd door de vele veranderingen om hem heen en weet als de beste welke impact deze veranderingen hebben op de wereld.


Jorien Castelein: CEO/owner Blink. Zij heeft in haar werkzame leven al heel wat grote educatieve uitgeverijen van binnen gezien. En digitalisering loopt daarbij als een rode draad door haar carrière.

Esther Burger: Manager HR Development bij T-Mobile. Esther is de winaar van de Learning Innovator Award 2018. Zij heeft de jury overtuigd met de grote vernieuwende veranderingen die zij heeft doorgevoerd bij T-Mobile op het gebied van Learning. Zij heeft, samen met haar team, een eigen employability budget ingevoerd.


Lees hier meer over de uitreiking van de Learning Innovator Award 2018.

 

    vacatures
    Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
    Alle vacatures
    OTYS Recruiting Technology © 227 Learning